Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är Carlsbergs nya reklamfilm

Publicerad: 11 juli 2012, 12:53

Förra året lanserade Carlsberg sin nya positionering med ”that calls for a Carlsberg”. Konceptet ersatte tidigare "Probably the best beer in the world". Nu kommer sommarens reklamfilm, som har inspirerats av Steve McQueen-filmen "The Great Escape".


Den nya reklamfilmen heter ”Crate  Escape” och premiärvisas i Sverige den 12:e  juli.

I filmen får vi följa hur huvudpersonen med sina  vänner, i   hemlighet, bryter sig ut för att smuggla in en låda Carlsberg i  ett   avlägset spa. Till sin hjälp tar de bland annat en träningsmaskin  för   att borra en tunnel, ett lerbad för att  gömma jord i och ett yogapass   för att diskret skaka av sig överbliven  jord. Filmen slutar med att   hjälten och hans kompisar njuter av en  välförtjänt Carlsberg.

Reklamfilmen är skapad av brittiska byrån Fold7,  i samarbete med  Carlsbergs   internationella varumärkesteam och musiken kommer från Elmer  Bernstein som också var   upphovsmannen till musiken bakom orginalfilmen ”The Great Escape"

Fredrik Hazén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.