Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är Carrie Fishers reklamfilmer

Publicerad: 28 december 2016, 08:19

Carrie Fisher i reklamfilm för IBM:S "Watson".

Igår dog Carrie Fisher – mest känd som prinsessan Leia i Star Wars. Men hon har också medverkat i reklamkampanjer. Bland annat för IBM:s superdator Watson.


Ämnen i artikeln:

IBMReklamfilm

Skådespelaren Carrie Fisher dog igår i sviterna efter en hjärtattack. Hon blev 60 år. Filmdebuten skedde år 1975 i filmen "Shampoo", med Warren Beatty, Julie Christie och Goldie Hawn i huvudrollerna. Men det var två år senare som Carrie Fisher för alltid etsade sig in i populärkulturens historieböcker när hon fick rollen som prinsessan Leia i Star Wars.

Utöver sina skådespelarinsatser i en rad filmer och tv-serier har Carrie Fisher också kunit med att medverka i ett antal reklamkampanjer.

Så sent som i februari i år spelade hon rollen som terapeut i en stödgrupp för ett antal robotar i en reklamfilm för IBM:s AI-dator "Watson".

2011 medverkade Carrie Fisher i en kampanj för varumärket Jenny Craig där hon delade med sig av sina egna erfarenheter av viktminskning. Tidigare har hon också gjort en film för Orange.

Se filmerna här nedan:

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

IBMReklamfilm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.