Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är Clas Ohlsons julkampanj – hyllar de som får julen att hända

Publicerad: 18 november 2019, 09:36

I årets julkampanj sätter Clas Ohlson fokus på alla de som anstränger sig lite extra för att skapa en fin högtid. Kampanjfilmerna har premiär i dag på Clas Ohlsons nordiska marknader.


Inför årets julkampanj har Clas Ohlson frågat kunder på hemmamarknaderna i Sverige, Norge och Finland om vad julen betyder för dem. Resultatet visar enligt Clas Ohlson att de allra flesta är nöjda med sina julfiranden. Men majoriteten menar också att julen innebär ansvar och arbete och att det allt som oftast finns någon i ens närhet som drar ett lite tyngre lass för att få julen att hända. De personerna vill Clas Ohlson hylla i årets julkampanj, som lanseras under måndagen på de nordiska marknaderna. 

LÄS MER: ”Jeff Jackett har lämnat Clas Ohlson – Åse Holmberg tar över” 

– Det finns så många som förtjänar ett tack under julen. Det är mycket som ska på plats och vi vill lyfta fram alla de som anstränger sig lite extra för sina nära och kära. Vi vill också lyfta fram att vi finns här för alla de som får julen att hända. Oavsett om du ska pynta, städa, laga julmat, slå in paket eller hitta den perfekta julklappen så har vi allt du behöver. Vi har också en närhet till kunden med vårt stora butiksnät och med snabba och flexibla leveransalternativt för de som vill julhandla på nätet, säger Åse Holmberg, interim kommersiell direktör på Clas Ohlson.

Kampanjen är framtagen av ett team på Clas Ohlson med marketing lead Filippa Orback i spetsen. Byrå är King och filmen är regisserad Torbjörn Martin på B-Reel Films. Colony har stått för byråproduktionen.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.