Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är den optimala Super Bowl-filmen

Publicerad: 22 januari 2014, 14:24

Volkswagen har receptet på den perfekta Super Bowl-reklamen. Åtminstone om man ska tro den här teasern som biltillverkaren släppt på nätet.


Det finns alltid stora förväntningar på Volkswagens Super Bowl-reklam. 2011 gjorde billtillverkaren stor succé med "The Force" med en liten Darth Vader i huvudrollen. 2012 följdes den upp med ytterligare Star Wars-vibbar i "The Dog Strikes Back".

I sin teaser för årets Super Bowl-reklam hävdar nu Volkswagen att de har tagit fram den perfekta filmen med hjälp av en algoritm. Teasern ska innehålla alla element som tilltalar den amerikanska publiken.

Men om den ger någon fingervisning om vad den skarpa Super Bowl-reklamen kommer att innehålla, så är det förmodligen en subtil antydan. Teasern för "The Dog Strikes Back" bestod av hundar som skällde "The Imperial March" ur Star Wars-filmerna.

Teasern är, liksom den skarpa filmen, är producerad av San Francisco-baserade byrån Argonaut som tagir över VWs amerikanska konto efter Deutsch.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.