Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är kampanjen för Arkets första designersamarbete

Publicerad: 3 april 2019, 06:58

I designersamarbetet med det spanska magasinet Apartemento – som är Arkets första någonsin – släpps en limiterad kollektion med illustrationer av konstnären Martin Fengel.


Ämnen i artikeln:

H&MReklam

När H&M Groups varumärke Arket imorgon torsdag släpper sitt första designersamarbete är det tillsammans med det spanska inflytelserika interiörmagasinet Apartemento. Inom samarbetet har man tagit fram en limiterad kollektion av Arkets Cotton GSM-tröjor med illustrationer av den München-baserade konstnären Martin Fengel.

Kollektionen innehåller jersey-tröjor organiserat efter vikt och material, och varje illustration representerar på ett lekfullt sätt de olika vikternas egenskaper.

– Passionen för vardagslivet är något vi delar med Apartamento. Samarbetet var ett inspirerande sätt för oss att leka med ett av våra core-program på ett genuint sätt. Apartamento och Martin adderade en lekfull humor till kollektionen, säger Anna Teurnell, head of design på Arket, i ett pressmeddelande.

Bakom kampanjen för kollektionen ligger Apartementos kreativa byrå Apartemento Studios och bilderna fotades av Pablo de Pastors i magasinets hemstad Barcelona.

"Arket x Apartamento" lanseras i butik och online torsdag 4 april.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

H&MReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.