Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är kvällens guldäggs-meny

Publicerad: 17 april 2012, 17:57

Gästerna på Guldägget får massor av god mat att äta medan prisutdelningen pågår.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012

Till förrätt får man en hel buffé som består av:

- Skagen på Kavring
- Lufttorkad tvärnöskinka med gårdsost från Tvärnö
- Gravad hjortytterfilé med äpple och fänkålschutney
- Kantarelllquiche

Buffén  serveras vid varje bord. Till huvudrätt bjuds det på majskycklingbröst  som serveras på en auberginebädd med balsamico och rödvinssås samt  potatisrösti.

Till efterrätt serveras Mogador som är en maffig chokladsufflé med som influerats med vanilj och svartvinbär.

Fredrik Hazén

Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.