Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är SvFF:s nya webbplats

Publicerad: 28 juni 2018, 09:56

Foto: Pressbild

Tillsammans med Creuna lanserar Svenska Fotbollförbundet webbplatsen svenskfotboll.se med en uppdaterad visuell identitet.


Ämnen i artikeln:

CreunaReklamSvFF

Svenska Fotbollförbundet har genomgått ett ompositioneringsarbete med ny varumärkesplattform och ny digital identitet. Som ett resultat av detta lanseras nu den mobilvänliga webbplatsen svenskfotboll.se, som tagits fram av Creuna.

– Creuna har varit en sann lagspelare tillsammans med oss. De förstod snabbt våra verksamhetsmål och vårt gemensamma team har fokuserat på användarnas behov. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Creuna, säger Thomas Saleteg, webbansvarig på Svenska Fotbollförbundet, i en kommentar.

Creuna har arbetat i ett gemensamt team med projektgruppen på Svenska Fotbollförbundet. Man har även samarbetat med användarna för att utveckla sajten och få rätt resultat mot de uppsätta målen.

– Fotboll är ett ämne som engagerar många här och det har varit otroligt givande att få arbeta som ett gemensamt team, tillsammans med gänget på Svenska Fotbollförbundet. Nu har vi lagt en bra och stabil grund för ett framtida arbete för att vidare fortsätta att realisera våra mål och utveckla webbplatsen, säger Peter Dagnell, projektledare på Creuna.

Sajten lanserades i samband med premiären av fotbolls-VM.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

CreunaReklamSvFF

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.