onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är Teslas första riktiga reklamfilm

Publicerad: 22 maj 2023, 12:30

Tesla provar att göra reklam.

Foto: Tesla

Bara en vecka efter att Elon Musk avslöjade att Tesla kommer att prova på att göra reklam, har en video släppts i Twitterflödet från Tesla_Asia.

Ämnen i artikeln:

TeslaElon MuskReklamKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Det har gått mindre än en vecka sedan Elon Musk sa att Tesla ”kommer att testa lite reklam.”. Nu har Tesla har publicerat en video som vissa kallar varumärkets första försök till riktig reklam. Elon Musk har sagt att hans mål är att skapa annonser som ser ut som ”innehåll”.

Det rapporterar Insideevs.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Twitter är blockerad under “Visa våra partners”.

Viden är publicerad på det officiella Tesla Asia Twitter-kontot. Videon kallas "Drive to Believe" och är i grunden en beskrivning av en singaporeansk Model 3-kund som beskriver sin Tesla och vad hon anser är de bästa egenskaperna hos bilen.

Hon säger bland annat att det viktigaste är att den amerikanska elbilen får henne och hennes familj att känna sig trygga när de reser, barnen har många underhållningsalternativ och att köra elbil gör att de inte behöver besöka bensinmackar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev