Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är Thorsten Flincks Mini-reklam

Publicerad: 12 april 2011, 09:59

Nu släpps Mini:s nya reklamfilm med Thorsten Flinck i huvudrollen. I filmen tolkar skådespelaren fyra olika sätt att köpa en Mini. – Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Johan Jäger, cd på Jung von Matt, som står bakom filmen.


Ämnen i artikeln:

Jung von MattMiniThorsten Flinck

Resume.se har tidigare rapporterat om reklambyråns samarbete med Thorsten Flinck med Mini:s nya reklam. Kampanjen, som lanseras i dag, går ut på att visa fyra oväntade sätt att köpa en Mini: i webbshop, via hotline, personal agent och spot.

De fyra  varianterna illustreras nu av skådespelaren i filmen.
– Han fick helt enkelt tolka de olika sätten att köpa en Mini, vilket är helt i linje med tanken bakom kampanjen: Att det ska vara oväntat. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Johan Jäger.

Han beskriver filmen lite som en ”road movie” där man valt att fokusera på Thorsten Flincks arbetssätt.
– Ett av hans krav för att ställa upp var att han, i allra högsta grad, skulle kunna påverka slutresultatet.

Om man köper en Mini på företagets webb-shop kommer man att kunna välja tio olika sätt att få bilen levererad.
– Bland annat kan man få den levererad av Thorsten Flinck men man kan också få den levererad med en blind date, säger Johan Jäger.

Jung von Matt har i arbetet med kampanjen samarbetat med regissören Jesper Andersson, mediebyrån Carat, Westander Pr och Domingo Pr.

Se filmen här nedan.

</div>

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.