Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är Volvos nya storfilm med Zlatan Ibrahimovic

Publicerad: 30 maj 2016, 18:38

Det har flaggats för den länge – nu är den släppt. Se hela den tre minuter långa reklamfilmen med Zlatan Ibrahimovic för Volvo V90 här.


Ämnen i artikeln:

VolvoVolvo CarsZlatan IbrahimovićReklamfilmZlatan IbrahimovicForsman & Bodenfors

Redan tidigare under våren läckte nyheten om att Volvo Cars planerade en ny reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic. PSG-stjärnan hade då siktats när han hälsade på i barndomens Rosengård.

Under pausen i träningsmatchen mellan Sverige och Slovenien i TV4 hade så den nya reklamfilmen, signerad Forsman & Bodenfors, premiär.

Här möter vi istället Zlatan Ibrahimovic i den nuvarande hemstaden Paris. Med egen röst berättar han om sin karriär och nya bilder varvas med klassiska klipp. Bilen som marknadsförs är Volvos nya V90. Temat är vikten av att gå sin egen väg.
– Här finns många likheter mellan Zlatan och Volvo. Volvo V90 markerar en viktig milstolpe i Volvos transformation. Den visar det fokus Volvo har inom områden som design, hög säkerhet och smart funktionalitet. Vårt svenska arv har givit oss en särställning och gjort att vi känner en styrka i att gå vår egen väg. Vi har inte kommit hit genom att göra som alla andra, kommenterar Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige.

Musik till filmen är specialskriven för Volvo Cars av den världsberömde kompositören Hans Zimmer.

Då filmen är döpt till "Prologue" kan man också ana att det kommer mer framöver. Se den här:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.