Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här blir Zelmerlöw parasit

Publicerad: 20 januari 2014, 15:00

Telejätten är huvudsponsor för årets version av Melodifestivalen. Artisten Måns Zelmerlöw gästspelar i en av Telenors reklamfilmer och lägger inte bara an på dottern i familjen, utan låna även en av familjens tandborstar i en slags vulgovariant på ”Berg flyttar in”.


Ämnen i artikeln:

Telenor

– Jag hade jätteroligt när vi spelade in filmerna. Man kan väl säga att  jag visar upp en lite annan sida av mig själv än den folk är vana vid  att se, säger Måns Zelmerlöw i en kommentar.

Han medverkar dock inte  bara i reklamfilmer för bolaget, utan ska även göra exklusiva spelningar  i butik och delta i appen ”Melodislaget”, där svenska folket kan tippa  vinnare live – Telenors studie ihop med TNS
Sifo visar att 53 procent  av alla 7-11-åringar använder surfplattan medan man ser på tv.

Enligt  Telenor angav också 15 procent att de ville kunna använda plattan till  att tippa Melodfestivalen live ihop med vänner och familj.

”Melodislaget”  erbjuder inte bara själva tippningen, utan även information om  artister, låtar och priser.  Tipparna får även se vad Måns Zelmerlöw  tror.

– Det är första gången vi sponsrar Melodifestivalturnén,  självklart går vi all in. Vi älskar Melodifestivalen och vill att det  ska märkas säger Alexandra Carlsson, pressansvarig och  Melodifestivalgeneral på Telenor i en kommentar.

Telenor ska även använda en avancerad karaokemaskin, Singtrix, i flera butiker i landet.

Här ska besökarna kunna spela in sig själva med Melodifestivalen som inramning.

”Melodislaget”  finns tillgänglig från och med den 20 januari antingen via Google Play  och Appstor alternativt genom att man sms:ar ”Melodislaget till 71700.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Telenor

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.