Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här driver bookmakern med fotbollsstjärnans övervikt

Publicerad: 24 juli 2013, 10:05

I sommar har anfallsstjärnan Wayne Rooney ryktats vara på väg bort från storklubben Manchester United. I Gutterplans reklamfilm för spelbolaget Coral driver man med sommarens transfercirkus och Wayne Rooneys mage.


"Silly season" är benämningen på de månader, på sommaren och vintern, när ryktena om övergångar inom fotbollsvärlden är som hetast. En av de största profilerna som involverats i ryktesfloden är Manchester Uniteds anfallare Wayne Rooney.

Spekulationer har placerat honom i såväl derbyrivalen Manchester City som Londonklubben Chelsea. Bookmakern The Coral tog tillfälle att raljera med transfercirkusen.

I Gutterplans reklamfilm ses en man med Wayne Rooney-mask springa jämsides med något som ska föreställa Chelseas spelarbuss varpå passagerarna skriker "Sign him up".

I slutet av filmen äntrar mannen spelarbussen, drar av sig tröjan och blottar kaggen. Noterbart är att Wayne Rooney under hela sin karriär har hånats för att vara tjock.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.