Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här kör kidsen taxi på Grönan

Publicerad: 28 maj 2008, 09:50

Taxi Stockholm har förarbrist. Men inte på Gröna Lund – där köar barnen för att köra bolagets bilar. – Kanske kan det här locka någon parvel att bli taxiförare, säger Hans Nyström, kommunikationschef på Taxi Stockholm.


De tio barnradiobilarna på Gröna Lund har "stripats" som Taxi-Stockholm-bilar.

Sedan tidigare är en av de stora radiobilarna på Gröna Lund ”stripad” som en Taxi Stockholm-bil, och nu utökas samarbetet mellan nöjesparken och taxibolaget.

– Den stora radiobilen har varit väldigt populär, och nu har de tio nya barnradiobilarna också stripats som Taxi Stockholm-bilar. Känslan av att få sitta i en taxi är speciell, säger Hans Nyström.

Om någon i familjen har ett Taxi Stockholm-kort får barnen åka radiobilarna gratis. Snart kommer även en taxistolpe att finnas på plats.

Taxi Stockholm är i skriande behov av nya förare. De som kör barnradiobilarna på Gröna Lund har några år kvar tills de kan bli aktuella.

– Men om vi kan attrahera några till taxiföraryrket är vi jätteglada (skratt). Vi har ett jättebehov av att anställa nya förare, säger Hans Nyström.

Gröna Lund och Taxi Stockholm har samarbetat i flera år. Tidigare var Volvo med som tredje part.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.