Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Har ökat personalstyrkan med 50 procent – på ett år

Publicerad: 13 februari 2015, 14:39

Från vänster: Martin Petersson, Canan Yasar, Johan Hedlund, Julia Amandusson och Jonas Falkenstrand.

Foto: Pressbild.

Aegis-ägda kommunikationsbyrån Isobar ligger på rekryteringsoffensiven. Nu har de tagit in fem nya konsulter. Det senaste året har personalstyrkan växt med cirka 50 procent.


Ämnen i artikeln:

Isobar

I dag består Isobar av 40 medarbetare. Med de senaste tillskotten har byrån växt med cirka 50 procent sedan januari 2014, enligt ett pressmeddelande.

– Det är tydligt att vårt erbjudande inte bara lockar befintliga och potentiella kunder, utan även kompetenta medarbetare. Vi är en attraktiv arbetsgivare och det är självklart kul att starta året genom att välkomna fler nya talanger till oss på Åsögatan, säger Jens Rundkvist, vd på Isobar i en kommentar.

De är nya på byrån:

Johan Hedlund, Account Director: Bakgrund inom digital marknadsföring på Danone och Pfizer. Har tidigare arbetat som kommunikationskonsult.
Canan Yasar, Account Director PR: Bakgrund som projektledare och kreatör inom PR och sociala medier. Har tidigare arbetat på JMW kommunikation och Försvarsmakten.
Julia Amandusson, PR Assistant: Har en examen i strategisk kommunikation från 2014 och har sedan dess arbetat med lifestyle PR/event.
Martin Petersson, Account Manager: Kommer närmast från AMV BBDO i London. Innan dess jobbade han på TAG worldwide som digitalt ansvarig för H&M's globala produktion.
Jonas Falkenstrand, Final Art: Originalare som kommer närmast från Åtta.45 Tryckeri AB Ateljéavdelning.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Isobar

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.