Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Härligt att komma tillbaka”

Publicerad: 10 juni 2013, 09:05

Ulrika Berg återvänder till Fastighetsbyrån.

Ulrika Berg, marknadschef på Hemnet, återvänder till mäklarföretaget Fastighetsbyrån där hon efterträder Pia Widell Cordén som marknadschef.


Ämnen i artikeln:

FastighetsbyrånHemnet

Pia Widell Cordén lämnar tjänsten som marknadschef på  Fastighetsbyrån efter 13 år. Hennes  ersättare blir Ulrika Berg som närmast arbetat som marknadschef på  Hemnet.

Ulrika Berg, som tillträder efter sommaren, kommer närmast från Hemnet där hon  arbetat som marknadschef. Hon har tidigare arbetat på varumärkesbyrån  Rewir och har även haft olika tjänster på Fastighetsbyrån innan jobbet  på Hemnet.

– Det ska bli härligt att komma tillbaka till Fastighetsbyrån även om  jag kommer sakna Hemnet. Fastighetsbyrån har en stark position som  Sveriges största mäklare med ett inarbetat och stark varumärke.

– Men det  finns naturligtvis stora utmaningar. Fastighetsbyrån  har som mål att fortsätta ta marknadsandelar och då gäller det att bli  attraktiva för fler. Vi måste särskilja oss och vässa oss ytterligare  för att möta den hårda konkurrensen och bli starkare i segment där vi  inte varit så starka tidigare, säger Ulrika Berg i ett pressmeddelande

Pia Widell Cordén går vidare till Fastighetsbyråns systerbolag  Juristbyrån som ny vd från och med 1 juni.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

FastighetsbyrånHemnet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.