Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Helge Skoogs nya reklamjobb

Publicerad: 10 maj 2011, 14:51

Idag lanserar Sjöfartsverket sin nya reklamkampanj tillsammans med OTW och ”Halv åtta hos mig”-profilen Helge Skoog. Tanken är att informera om verksamheten – på ett humoristiskt sätt.


Helge Skoog.

Bakom reklamfilmen står produktionsbolaget OTW.

– Resultatet blev mycket lyckat! Vi fick en film som är oerhört innehållsrik och speglar i princip allt vi gör, men ändå är lättsam och engagerande. Teamet från OTW har lagt ner oerhört mycket engagemang och levererat över alla förväntningar. Att få fram så bra material trots yttre omständigheter som exempelvis storm och akut sjösjuka är helt enkelt en bedrift, säger Maria Ottosson, kommunikationsdirektör på Sjöfartsverket, i ett pressmeddelande.

80 procent av all import och export till och från Sverige går någon gång sjövägen. Detta illustrerar Sjöfartsverket i sin reklamfilm – genom att visa hur bananen kommer till Sverige.

Se filmen här:

<p><a href="http://vimeo.com/23331933">Sjöfartsverket</a> from <a href="http://vimeo.com/otw">OTW</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p></div>

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.