Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Henrik Ihre till Inhouse

Publicerad: 16 juni 2014, 08:02

Henrik Ihre

Foto: Pressbild: Delorean

Henrik Ihre har arbetat med reklamfilm och tv i över 25 år som producent främst inom MTG. Nu blir han rekryteringskonsult på Inhouse.


Ämnen i artikeln:

Inhouse

Henrik Ihre har mångårig erfarenhet från kommunikations- och underhållningsbranschen. Bland annat har han startat och drivit bolag som Rally TV/Strix, Epa International (med Johan Rheborg) och TV Dinner.

Henrik Ihre har också ett förflutet som ordförande för branschföreningen Film & TV-producenternas reklamfilmssektion och som styrelsemedlem i Commercial filmproducers of Europe, Cfpe.

Henrik Ihre har producerat långfilm, tv-program och omrking 600 reklamfilmer. Som reklamfilmsproducent har han vunnit Guldägg och Guldlejon i Cannes. De senaste åren har han jobbat med koncept- och underhållningsstrategier i den digitala, interaktiva världen.  

– Jag hoppas kunna bidra med att hitta kvalificerad personal på ledande poster inom reklam- och underhållningsindustrin, men också erbjuda hjälp med affärsutveckling och strategier för hur företag exempelvis ska gå vidare in i det digitala medielandskapet, säger Henrik Ihre och fortsätter:

– Inhouse är duktiga och välkända och det känns jättekul att börja här. Vi såg en lucka i branschen som vi tillsammans kunde fylla. Reklam- och underhållningsindustrin har stort behov av hjälp för att styra om till en mer rörlig bildvärld, och med vår samlade erfarenhet och nätverk kommer vi kunna hjälpa många.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Inhouse

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.