Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Henrik Lundqvists nya reklamjobb

Publicerad: 26 november 2013, 10:11

Henrik Lundqvist tränar sig i form tillsammans med Samsung.

Här är Henrik Lundqvists nya reklamgig – som frontfigur i OS-sponsorn Samsungs stora satsning. Han ingår i "Samsung Galaxy Team" i Sverige.


Ämnen i artikeln:

SamsungHenrik Lundqvist

Vi har redan sett honom i flera reklamfilmer för Head & Shoulders. Nu blir Henrik Lundqvist även frontfigur för Samsung inför OS i Sotji. I "Samsung Galaxy Team" ingår förutom honom:  
Anna Holmlund, Skicross
Victor Öhling Norberg, Skicross
Frida Hansdotter, Alpin skidåkning
Helene Ripa, Längdskidor, Paralympics  

De intresserade kan följa de tävlandes träning och uppladdning genom sina telefoner och datorer via en särskild app. De kan också jämföra sina egna resultat med idrottsstjärnornas.

– Det här är en viktig kampanj från Samsung och vår ambition är att erbjuda alla OS-fans i Sverige en underhållande plattform med intressant innehåll, kunskap och inspiration. Vi vill också erbjuda våra fans möjlighet att verkligen få lära känna våra största guldmedaljhopp och följa deras resa till en potentiell guldmedalj, säger Victoria Appelqvist, marknadsdirektör på Samsung, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SamsungHenrik Lundqvist

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.