Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Henrik Sjödin till Åkestam Holst

Publicerad: 22 mars 2013, 10:45

Henrik Sjödin.

Foto: Pressbild.

Henrik Sjödin är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och har bland annat arbetat som planner på Lowe Brindfors (tidigare Lowe Black). Nu förstärker han Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Med Henrik Sjödin ombord består Åkestam Holst planningavdelning av fem personer. Han bidrar med en gedigen akademisk kunskap och praktisk tillämpning.  

– Vi har haft koll på Henrik under lång tid och äntligen fick vi till det! Henriks blytunga akademiska bakgrund som forskare och lärare kombinerat med det faktum att han arbetat som både planner management- och varumärkeskonsult tidigare känns helt suverän. Ser man på hans meriter kunde man tro att Henrik börjar närma sig pensionsåldern, men han har inte ens fyllt 40, säger Göran Åkestam, vd på Åkestam Holst i ett pressmeddelande.  

Henrik Sjödin är den tredje nyrekryteringen som byrån presenterar på kort tid. För hans del var det bÅkestam Holsts kultur som lockade över honom.  
– Åkestam Holst har länge varit föregångare i att gifta ihop kreativitet och planning. Det har inte bara visat sig i tävlingar, utan också i nöjda kunder och reklam som man pratar om. Jag har alltid trivts där kunskap och nya idéer tar stor plats. Byråns kultur och ambitioner är mitt i prick. Det ska bli kul att se vad jag kan tillföra med min lite udda bakgrund, säger han.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.