Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Herngren plockar in Grotesco-medlem

Publicerad: 24 februari 2014, 09:07

Micke Lindgren blir ny reklamfilmsregissör på Felix Herngrens bolag FLX. Han ligger bakom framgångar som ”Tingeling”, ”Kontoret säsong 2” och ”Bögarnas Fel” med Grotesco-gänget. Han har redan gjort Coop-filmer ihop med Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenCoopFLXForsman & Bodenfors

– Det är en drömrekrytering och vi är så glada att han nu sällar sig  till vårt reklam-humor-gäng säger Felix Herngren i en kommentar.

Micke  Lindgren är en del av humorgruppen Grotesco, som har gjort en  komediserie för SVT och även stått för pausunderhållning i Melodifestivalen  år 2009, där ”Tingeling” var huvudnumret.

Micke Lindgren har även medverkat som skådespelare i Darling och Våra Vänners liv.

–  Micke har en erfarenhet inom humor-regi som gör honom unik och vi tror  att han kommer bli ett bra komplement till vårt redan duktiga  humorgäng, säger Cornelia Opitz, reklamchef på FLX i en kommentar.

Övriga FLX-regissörer är: Tova Magnusson, Niclas Carlsson, Fredrik Falck,  Hasse Ingemansson, Felix Herngren, Måns Herngren, Johan Rheborg och Bill  Schumacher.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.