Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hilanders nya kreativa duo

Publicerad: 10 mars 2010, 09:06

Sten Åkerblom och Martin Stadhammar börjar på Hilanders i april. Och de är två av fem personer som Hilanders anställt nyligen. – Det känns som ett tidens tecken, säger Ulf Strömqvist, vd för byrån.


Sten Åkerblom och Martin Stadhammar. Foto: Resumé

Hilanders gick ut i en rekryteringskampanj före jul.
– Vi fick väldigt många bra svar och har anställt fem personer, säger Ulf Strömqvist.

Förutom Martin Stadhammar, som blir copywriter i Stockholm och Sten Åkerblom, som ska jobba som ad på Stockholmskontoret, är det en projektledare och en webbproducent i Malmö och en webbproducent i Stockholm.

– Det känns otroligt bra. Vi arbetar med en offensiv i Stockhom och detta är en del av den offensiven. Det är viktigt för oss att utveckla vår kreativitet, säger Strömqvist om rekryteringen av Stadhammar och Åkerblom.

Sten Åkerblom slutar sitt jobb som cd på Grey för att börja på Hilanders. Martin Stadhammar har också varit cd tillsammans med Sten på Grey, men slutade 2008 för att starta webbyrån Albert Ken, som dock lades ner redan våren 2009. Nu ska de bli ett kreatörspar på Hilnaders igen.

–  Jag tycker att Hilanders är på bollen på ett bra sätt. Jag vet inte om jag ska göra byrån hippare, men jag hoppas att folk ska få upp ögonen för byrån på ett nytt sätt, säger Martin Stadhammar till Dagens Industri.

Vilka kunder Stadhammar och Åkerblom ska jobba med när de börjar i april är inte klart.

Ulrika Fjällborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.