Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hilanders välkomnar Valentin & Byhrs Malmö-satsning

Publicerad: 12 november 2009, 14:00

Malmö-byrån Hilanders ser positivt på att Valentin & Byhr etablerar sig i samma stad. Genom ett bredare utbud slipper kunderna vända sig till marknaden i Stockholm, resonerar Hilanders.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrHilanders

Hilanders projektledare Ann-Marie Lundmark menar att det under senare år har skett en utarmning av större byråer i Malmö. Till exempel är Arbman bara ett minne av sitt forna jag. Detsamma gäller Blanking. Genom Valentin & Byhrs etablering i Malmö hoppas hon att regionen ska stärka sin ställning på den svenska reklammarknaden.

– Under senaste tio åren har vi fått se många stora Malmö-byråer försvinna. Så det är kul att det kommer in en ny stark aktör. Fördelen är att kunderna först kan titta vad Malmö har att erbjuda innan man vänder sig till marknaden i Stockholm. En sådan utveckling gynnar en byrå som vår, säger Ann-Marie Lundmark.

Så ni gör vågen?
– Jag vet inte om man ska kalla det att vi gör vågen, men vi ser det som något kul och positivt, säger Ann-Marie Lundmark.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrHilanders

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.