Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hillary Clintons första kampanjfilm

Publicerad: 13 april 2015, 07:11

Bild ur filmen.

Igår offentliggjorde Hillary Clinton sin presidentkanditatur för 2016. Samtidigt släpptes hennes första kampanjfilm med budskapet "Getting started".


Efter en lång tids spekulationer berättade Hillary Clinton igår att hon kandiderar till presidentposten i USA. Samtidigt släppte hon sin första kampanjfilm på den egna hemsidan och Youtube.

Hennes slogan är "Hillary for America" och den nya filmen heter "Getting started". Där säger hon bland annat att landet har tagit sig ut den värsta delen av den ekonomiska krisen, men att situationen fortfarande gynnar de som har det allra bäst i samhället. Hon säger också att "När familjerna är starka är Amerika starkt".

Förberedelserna för Hillary Clintons kanditatur har pågått under lång tid och redan nu har hon ett starkt kampanjteam på plats. Enligt Politico anlitar hon bland annat Teddy Goff som ledde Barack Obamas digitala kampanj, liksom Andrew Bleeker som också har arbetat med den sittande presidentens digitala kommunikattion.

Andra nyckelspelare är kommunikationschefen Kristina Schake som har arbetat med Michelle Obama, pressekreteraren Brian Fallon och Stephanie Hannon, med ett förflutet på Google, som blir chief technical officer.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.