Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hiphop-stjärnan Lil Wayne har fått mersmak på reklam

Publicerad: 15 mars 2016, 13:54

Lil Wayne i Samsungs reklamfilm.

Under Super Bowl gjorde Lil Wayne sitt första framträdande i en större reklamkampanj. I veckan var det dags igen. I lanseringen av Samsung Galaxy S7 häller han champagne på den nya telefonen.


Ämnen i artikeln:

SamsungReklamfilm

Under Super Bowl medverkade Lil Wayne i en bejublad reklamfilm för Apartments.com. Trots att han är en av de största hiphop-artisterna i USA och sålt miljontals skivor har Lil Wayne aldrig tidigare medverkat i någon större reklamkampanj, enligt Adweek. Men det verkar det nu bli ändring på.

I veckan kom nämligen de nya reklamfilmerna för Samsung Galaxy S7 där Lil Wayne medverkar tillsammans med skådespelaren Wesley Snipes. I en av filmerna testar han mobilens vattentålighet genom att hälla champagne på den, och i två andra testar han deras nya VR-teknik.

Om inte det vore nog tog Samsung också med Lil Wayne till SXSW-festivalen i Austin i helgen. För Adweek berättade han då om sin syn på att medverka i reklamfilmerna och framtida samarbeten.
– Jag försökte göra mitt bästa. Jag försökte göra som de ville och inte göra Lil Wayne. Jag tänkte bort den biten och försökte istället agera som att jag var killen de anlitat för att spela den här rollen. Jag gjorde det som om att jag vill göra det här (figurera i reklamsammanhang) oftare. Den som tittar ska kunna säga "Jag gillar det han gjorde och vi kan förmodligen använda honom för det här", säger Lil Wayne till sajten.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SamsungReklamfilm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.