Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

HiQ:s starka rekrytering

Publicerad: 11 augusti 2014, 07:18

Joakim Hökegård

Foto: Pressbild: HiQ

HiQ befinner sig i gränslandet mellan innovation, teknik och kommunikation och har det senaste året vunnit flera reklamuppdrag. Nu stärker it-konsultbolaget upp sitt team med Joakim Hökegård som närmast kommer från Stark i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

HiQJoakim HökegårdStark

Joakim Hökegård har haft rollen som vice president på Stark. Han har tidigare varit vd på reklambyrån Shout. Nu byter han jobb i Göteborg och går till it-konsultbolaget HiQ.

– HiQ har ett unikt arbetssätt och sammansättning av kompetenser för att möta utmaningarna nu när reklamen tar ständigt nya skepnader på grund av den digitala och tekniska utvecklingen. I reklambranschen är ofta de tekniska och kommunikativa färdigheterna för långt ifrån varandra och reklambyrån har inte teknik i sitt dna. Idag konsumeras ju medieinnehållet i allt större utsträckning framför datorer, mobiler och paddor och då förändras också förutsättningarna för reklamen. I det digitala medielandskapet får den traditionella reklamen som avbryter det som människor egentligen vill ägna sig åt och inte tillför något värde svårare och svårare är ju ingen nyhet, säger Joakim Hökegård i ett pressmeddelande.

Joakim Hökegård har vekat inom marknadsföring och försäljning under hela sitt yrkesverksamma liv, som managementkonsult, försäljningschef, marknadschef och reklambyrå-vd. Nu anställs han som affärsutvecklare och kommunikationsstrateg på HiQ.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

HiQJoakim HökegårdStark

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.