Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hit ska Forsman & Bodenfors flytta

Publicerad: 13 september 2017, 10:58

Forsman & Bodenfors planerar att flytta sitt Göteborgskontor från de centrala delarna av staden till Magasin 113 i Frihamnen. Byrån har skrivit under en avsiktsförklaring om att flytta in i de nya lokalerna.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerReklamForsman & Bodenfors

Magasin 113 är ett nybygge dit reklambyrån Forsman & Bodenfors planerar att etablera sig från Kyrkogatan i centrala Göteborg. Bakom lokalerna står Älvstranden Utveckling tillsammans med arkitektkontoren MVRDV och BSK. Bygget kommer delvis vara färdigställt 2020, enligt ett pressmeddelande.

– Magasin 113 kan bli det fantastiska hem vi letat efter för att kunna samla alla våra 250 medarbetare i Göteborg. Och vi hoppas också kunna vara delaktiga i skapandet av en helt ny, och annorlunda, del av centrum, säger Hans Andersson, som leder projektet på Forsman & Bodenfors i pressmeddelandet.

Forsman & Bodenfors har haft sitt huvudkontor i Göteborg sedan starten för 31 år sedan. Verksamheten förvärvades av amerikanska MDC Partners förra sommaren. Byrån har enligt pressmeddelandet i dag cirka 350 medarbetare, varav 250 i Göteborg.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.