Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hobby Film värvar regissör

Publicerad: 11 december 2014, 13:50

Mikko Lehtinen har värvats till Hobby Film.

Den finske regissören Mikko Lehtinen har skrivit på för produktionsbolaget Hobby Film. Mest känd är han för sitt arbete med varumärken som Coca Cola, Range Rover, Volkswagen och The Fragile Childhood Foundation.


Ämnen i artikeln:

Hobby Film

– Jag har följt Hobby Films arbete ganska länge nu och alltid gillat de kreativa grejer de skapat. Så när Oskar hörde av sig och frågade om jag var intresserad av att arbete med Hobby, var det en no-brainer. Jag är mycket entusiastisk över framtiden, säger Mikko Lehtinen i en kommentar.

Han började sin karriär som produktionsassisten på Finlands MTV3 innan han gick vidare till att regissera.

Mikko Lehtinen har uppmärksammats internationellt för filmer som "Monsters" och "The Orphanage" med Havas Finland och även prisats internationellt på Cannes Lions, Cresta Awards, Berlin Bear, New York Festivals & Golden Drum Awards bland andra.

– Vi är superglada att få arbeta med Mikko. Han är en jättebegåvad regissör och är en fantastisk visuell berättare. Vi ser fram emot att göra bra filmer med honom här på Hobby, säger Oskar Bård, grundare & regissör på Hobby Film, i en kommentar.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Hobby Film

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.