Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hockeykillen får kärleks-sms – från pojkvännen

Publicerad: 3 april 2013, 12:09

Foto: Skärmdump från Halebops reklamfilm.

Det är kärleksfull stämning i herrarnas omklädningsrum när Honesty gör reklamfilm för telefonoperatören Halebop.


Ämnen i artikeln:

HalebopHonesty

I måndags var det premiär för reklambyrån Honestys tredje reklamfilm för Halebop med den uppdaterade kommunikationsstrategin. Filmen utspelar sig i ett omklädningsrum där manliga hockeyspelare har samlats. En spelare rycker åt sig en annan spelares mobiltelefon, och läser upp ett textmeddelande ifrån den. Det är ett kärleksfullt meddelande från en manlig avsändare, mobilägarens pojkvän visar det sig, och paret firar ettårsdag. Responsen från mobil-ryckaren är positiv. "Grattis! Ett år är fan inte lätt alltså."

Enligt Gabriella Falkenberg-Nordquist, marketing communications manager på Halebop, bygger reklamfilmens koncept på att lyfta fram kärleken, oavsätt vem den är riktad till.
– Vi på Halebop vill genom vår nya kommunikation vara en motvikt till det hårda klimat ungdomar lever i idag. Under den senaste tiden har vårt tema varit relationer och lovebombing. Om någon bryr sig, och är schysst, gör det stor skillnad. Vi ville göra en film som många kan känna igen sig i, antingen för att man själv är kär eller kanske känner någon som är kär. Vem man är kär i spelar ingen roll tycker vi, säger Gabriella Falkenberg-Nordquist till Resumé.

Se reklamfilmen nedan:

Linda Myrin

Ämnen i artikeln:

HalebopHonesty

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.