Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hockeyprofilen kommenterar risker för Länsförsäkringar

Publicerad: 28 december 2015, 08:40

I Länsförsäkringar Västerbottens kampanj från Umeåbyrån Humbly tar man hjälp av den tidigare hockeyspelaren och kommentatorn Håkan Södergren för att få fler cyklister och fotgängare att bli uppmärksamma på riskerna i trafiken.


Ämnen i artikeln:

ReklamkampanjLänsförsäkringar

Länsförsäkringar Västerbotten vill öka säkerheten för cyklister och gångtrafikanter i länet. Kampanjen "Ta hand om dig i trafiken" visar att många olyckor går att undvika. Med hjälp av hockeyprofilen Håkan Södergren sätter man fingret på farliga situationer som det är lätt att missa. Bakom kampanjen ligger reklambyrån Humbly. Filmerna är producerade av B–Reel och regissören Jesper Hiro.

Kampanjen bygger på insikten att cyklister och gångtrafikanter har dålig koll i trafiken. Medvetenheten är för låg och skadefrekvensen är för hög. Fordonstrafik upplevs farligare än gång- och cykeltrafik, medan verkligheten inte sällan är tvärt om. Kampanjen och den skadeförebyggande trafiksatsningen rullas ut i hela Västerbotten.

Fotnot: Humbly hette tidigare Plakat

Arbetsgrupp
Länsförsäkringar Västerbotten:
Lotta Gisselberg
Göran Karmehag
Peter Nilsson

Humbly:
Johan Backlund – AD
Nadja Lindgren – Produktionsledare
Per Lindgren – CD
Jonas Pekkari – Copy
Ingrid Widing – Projektledare.

B-Reel:
Leila Falkenberg – Producent,
Jesper Hiro – Regissör
Rikard Åström –Exekutiv Producent

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.