Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Holknekt: Här blir ingen ny byrå

Publicerad: 7 maj 2013, 09:19

Per Holknekt.

Foto: Resumé.

Odd Molly-grundaren Per Holknekt dementerar uppgifterna om att han startar en ny reklambyrå. Extraknekt AB är bara formalia, en samlingsplats för alla hans åtaganden, förklarar han.


Ämnen i artikeln:

Per Holknekt

Affärsvärlden var först om att rapportera om Extraknekt AB. I beskrivningen står det att bolaget ska bedriva reklambyråverksamhet samt artistisk verksamhet som  ska innefatta föreläsningar och föredragshållningar. Bolaget ska också  bedriva holdingverksamhet samt äga och förvalta aktier.

Men någon ny reklambyrå är det inte tal om, förklarar Per Holknekt i ett mejl till Resumé:

– Här blir ingen ny byrå. Extraknekt AB är bara en samlingsplats för mina åtaganden utanför mitt passionerade huvuduppdrag på Odd Molly AB.
Inget nytt alls, endast formalia för att skapa en plats som hanterar alla mina extraåtaganden. Mina olika äganden, mina föreläsningar, mina extrauppdrag som formgivare etc har alltid legat på fritid och hobbyintressenivå. Så har jag alltid jobbat och så lär jag fortsätta.

Hur ser det ut för dig i övrigt nu?
– Jag har gått ner  på heltid på Odd Molly nu. Ligger på kanske 50 timmar per vecka. Känns  behagligt och jobbet där är otroligt inspirerande just nu. Är otroligt  stolt över att vi som lag lyckats vända omvärldskriser, branschgung och  allmänmotstånd till något positivt. Just nu glöder det i pennor och ögon lyser. Älskar mitt jobb.

– Sen har jag alltid kreativa lekprojekt på fritiden som kan landa i  skarpt läge, istället för att sitta på krogen eller slötitta på tv. Jag tycker att livet blir lite roligare så, förklarar Holknekt och fortsätter:

– Och på fredag sticker jag till New York och utmanar The Big Apples  flipperkung Sean "The Storm" Grant på flippermatch. Showdown lördag  12:00 på The Reciprocal på 11st st. Monumental prestige. Slog honom där  för fem år sen på samma villkor. På hans hemmaplan. Sen flyger jag hem. Ungefär så håller jag på.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Per Holknekt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.