Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Holthe lämnar Mother för Åkestam Holst

Publicerad: 10 februari 2009, 13:25

AD Lars Holthe är tillbaka på Åkestam Holst efter ett år hos Mother i London.
– Det var en förlust när han lämnade oss och vi är superglada att vi nu lyckats övertyga honom om att komma tillbaka, säger Göran Åkestam, vd för Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstGöran ÅkestamHanna Björk

Det var i dagarna ett år sedan som Lars Holthe och Johan Baettig lämnade Åkestam Holst för att ersätta Erik Bergqvist och Johan Holmgren, som några månader tidigare lämnat Mother i London för jobb på Acne.
– Han har gjort många fina jobb inte minst för Playground, så vi vet att han blir en kreativ förstärkning. Nu kommer Lars att bilda team i första hand med Hanna Björk, men exakt vilka uppdrag han kommer att jobba med får vi återkomma till, berömmer Göran Åkestam sin återvändare.

Lars Holthe jobbar på byrån sedan en dryg vecka tillbaka.

Varför stannade du inte längre än ett år på Mother?
– Därför att det händer så många spännande saker på Åkestam, både med nya kunder och inom organisationen.  Dessutom tycker jag att byrån Åkestam Holst och norrmannen Lars Holthe fungerar väldigt bra tillsammans. Det är inte minst viktigt.

Vad har du gjort under året?
– Det har mest varit pitchande, men jag har också jobbat mycket i ett spännande projekt med Stella Artois. Inom kort släpps tre virala filmer från projektet.

Ska du jobba vidare med kunder som tidigare jobbade med på Åkestam?
– Ja, det blir nog en och annan kampanj för Playground, kan jag tänka mig.

Hur är läget annars bland byråerna i London just nu?
– Det går sin gilla gång, man märker inte så mycket av krisen än. Det kommer fortfarande nya uppdrag in. Mother har också haft vissa fördelar av inte vara en närverksbyrå.

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.