Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Holy Diver-kokbok hyllas av NY Times

Publicerad: 16 augusti 2013, 07:00

Kokboken Hav är ett samarbete mellan reklambyrån Holy Diver och ägarna till fiskaffären Hav vid Hötorgshallen – Pär Anders Bergqvist och Anders Engvall. New York Times öser lovord över kokboken och kallar den bland annat: ”A stunning new cookbook.”


Kokboken Hav eller som en den internationella versionen kallas, Seafood,  innehåller 52 recept. Holidiver står för idé, koncept och produktion,  medan Hav-ägarna Per Anders Bergqvist och Anders Engvall står för det  rent kulinariska i boken.

New York Times öser nu lovord över kokboken och kallar den: ”A stunning new cookbook.”

Tidningen  imponeras inte bara av den breda variationen i boken med rätter som rör  alla möjliga sorters fisk, utan också av att det följer med musik som  kan avnjutas samtidigt som man lagar recepten i boken.

Holy Diver är ju  också namnet på en låt av bortgångne hårdrockssångaren Ronny James Dio och byrån lever verkligen upp till namnet med tanke på att man bjuder på Mötley Crües hit Too Fast for Love då man lagar friterad nors.

Hav kör också Beatles Let it be tillsammans med olika sillvarianter.

Boken inleds med en samling ostron-recept.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.