Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Holy Divers första film för Sats

Publicerad: 11 januari 2016, 11:40

I höstas tog Holy Diver tillbaka Sats som kund efter fem års uppehåll. I dag går vårkampanjen upp under hashtaggen "#traineverywhere". Fokus ligger på att träningskedjan erbjuder sina kunder instruktionsledda pass när och var de vill.


Ämnen i artikeln:

Sats

Huvudmedia är film på tv och i digitala kanaler, men i kampanjen ingår även utomhus och liveevents på Centralstationen.

– Vi smygstartade i december genom att ge våra medlemmar möjlighet att prova på Online Training. Feedbacken från de som har testat är genomgående positiv, säger Sats Elixtas nordiska marknadschef Svein Optjernsberget i ett pressmeddelande.

Det var i oktober som Holy Diver vann upphandlingen för det nordiska Sats-kontot. En kund man tappade 2010 och tidigare samarbetat med bland annat Isobar i Oslo.

– Försäljningen har startat bra och med stöd av kampanjen räknar vi med att slå förra årets rekordsiffror, kommenterar Svein Optjernsberget.

Utöver de ordinarie träningsanläggningarna  kan kunderna också testa erbjudandet Online Training på Stockholms Centralstation där Sats Elixia har satt upp en skärm med formen av en jättestor smartphone. Under eventperioden visas träningspassen på skärmen och under utvalda pass deltar medarbetare på plats.

– Vi är mycket nöjda med filmerna och resten av kampanjen. Vi vann uppdraget i slutet av oktober och det känns fantastiskt nu när allt rullar ut i Sverige, Norge och Finland", säger Andreas Grimelund, vd på Holy Diver i en kommentar.

Sats Elixia driver 163 träningscenter i Sverige, Norge och Finland.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Svein Optjernsberget & Henrik Johansson

Byrå: Holy Diver
Produktionsbolag: Giants & Toys
Exekutiv producent: Christian Rehnfors
Producent: Carl Linder
Regissör: Robert Nylund
Fotograf: Ben Roux
Klippare: Stefan Ström
Ljudläggning: Johan Isaksson
Post: Gangsters
Stillbildsfoto: Antonia Steyn & Casey Crafford

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sats

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.