Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon är Stakstons första värvning

Publicerad: 1 augusti 2014, 12:26

Lin Kleiven.

Foto: Från Twitter-kontot.

Brit Stakston har gjort klart med sin första rekrytering till sin egna nya byrå. Ln Kleiven, som tidigare jobbat ihop med Stakston, kliver in som kommunikationskonsult.


Ämnen i artikeln:

JMWBrit Stakston

I juni kom beskedet att sociala medier-experten Brit Stakston lämnar JMW efter sju år som pr-konsult varav de fyra sista som delägare där hon ägt tio procent av byrån.

Nu har hon i stället dragit igång sin egna byrå, med namnet Stakston.

Lin Kleiven, som tidigare har drivit det egna bolaget Regeneratrix, blir den första anställda. Det skriver Dagensopinion.se. Brit Stakston och Lin Kleiven har tidigare samarbetat i arbetet med den prisbelönta ”Sitt för Dawit”-kampanjen.

– Hon är anställd och ska stötta mig i det dagliga i sin roll som kommunikationskonsult. Hon kommer även sköta mycket av den digitala kommunikationen av företaget. Dessutom kommer en stor del av hennes arbete läggas på Sitt med dawit-arbetet som kommer att fortsätta under året säger Brit Stakston till Dagensopinion.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

JMWBrit Stakston

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.