Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon blir If:s nya marknadschef

Publicerad: 5 juni 2014, 10:06

Caroline Glansén

Foto: Pressbild: If

Caroline Glansén ersätter Jessica Löwenhielm som ny marknadschef på If Skadeförsäkring. Till vardags arbetar hon på Svenska Spel där hon varit sedan 2001.


Ämnen i artikeln:

Alex & Sigge

Hon tillträder sin nya tjänst den 1 september

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba på If, som jag tycker ligger i framkant med sin kunddialog och kommunikation i den relativt komplexa försäkringsbranschen. Jag hoppas naturligtvis kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling med mina erfarenheter från såväl varumärkesbyggande som aktiverande marknadsföring av starka varumärken, som t ex Lotto och Triss, säger Caroline Glansén i ett pressmeddelande.

Caroline Glansén blir marknadschef för den svenska marknaden där If utmärkt sig med sponsorskapen av Alex & Sigges podcast och Missing People. Mikael Hellman, nordisk marknadschef på If är nöjd med rekryteringen:

– Jag är mycket glad att Caroline har valt att komma till oss. Det blir allt mer utmanande att få genomslag i ett medielandskap i ständig förändring, och Caroline kommer att ha mycket att bidra med, säger han i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Alex & Sigge

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.