Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon blir kommunikationsdirektör på Coop

Publicerad: 24 november 2016, 12:30

Anna Rasin.

Anna Rasin tar över rodret efter Olle Axelsson som ansvarig för Coop-koncernens kommunikationsavdelning.


Ämnen i artikeln:

Coop

Det är efter tre år som kommunikationsdirektör som Olle Axelsson lämnar över stafettpinnen, för att driva egen verksamhet.

Anna Rasin har jobbat på Coop sedan i maj 2015, initialt som chef för internkommunikation och koncernprojekt. I bagaget har hon erfarenheter från kommunikationschefsroller på Nasdaq och advokatfirman Vinge. Hon har också arbetat på JKL.

– Jag är mycket glad att få frågan från Coops vd Sonat Burman Olsson att ta över ansvaret för kommunikation. Det har varit väldigt spännande att komma in i ett företag som är så viktigt i vardagen som Coop och jag är mycket imponerad av den kunnighet och den ständiga viljan till förändring och förbättring som finns här. Jag ser fram mot fortsätta det stora förändringsarbetet vi är mitt inne i – och där spelar kommunikation en mycket viktig roll, säger Anna Rasin i ett pressmeddelande.

Sonat Burman Olsson säger:

– Jag vill tacka Olle Axelsson för ett mycket gott arbete i att leda och strukturera vår kommunikationsverksamhet de senaste åren och det känns mycket tillfredställande att hitta en smidig övergång nu när Anna tar över stafettpinnen under våren.
Anna Rasin tillträder rollen som kommunikationsdirektör den 1 april 2017.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Coop

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.