Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon blir ny vd på Hilanders

Publicerad: 15 oktober 2012, 11:26

Christina Karlsson Kazeem.

Foto: Intellecta.

Christina Karlsson Kazeem har utsetts till vd för Intellecta-ägda reklambyrån Hilanders.


Christina Karlsson Kazeem kommer närmast från tjänsten som Group Market  Communication Manager på Niscayah Group AB och tillträder sin nya  befattning på Hilanders omgående.

Hon har tidigare varit på Razorfish, BBDO och Creuna, som hon varit med  att bygga upp som delägare, vice vd och försäljnings- och marknadschef.

– Jag är mycket glad att kunna presentera Christina som ny vd på  Hilanders. Hilanders erbjudande inom strategisk B2B kommunikation bland  andra till den svenska exportindustrin har stor potential att utvecklas  både snabbare och med ännu starkare fokus på digital kompetens, säger  Yann Blandy, koncernchef för Intellecta i en kommentar.

Christina Karlsson Kazeem kommer att vara placerad på Hilanders Stockholmskontor och ersätter Peter Füle.

– Jag ser mycket fram emot detta. Hilanders har ett välkänt och väl  respekterat varumärke och fantastiska kunder. Jag känner mig väldigt  taggad att leda Hilanders och att utveckla bolaget vidare, säger  Christina Karlsson Kazeem i en kommentar.

Hilanders ingår sedan 2008 i Intellecta-koncernen och har drygt 20 anställda.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.