Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon blir ny vd på Youme Agency

Publicerad: 12 januari 2015, 10:54

Anna Olsson.

Reklambyrån YouMe Agency har fått en ny vd i Anna Olsson. Hon kommer närmast från en roll som seniorkonsult på Grayling.


Ämnen i artikeln:

Youme AgencyDiplomat CommunicationsOscar Hyléen

Anna Olsson har rekryterats som en del i att YouMe Agency ska fortsätta utvecklingen inom varumärkesstrategi och marknadskommunikation. På Grayling var hon seniorkonsult inom corporate communication och marknads-pr, men har också erfarenhet från internationella verksamheter.

– Anna Olsson tillför viktig kompetens inom kommunikation med ett professionellt ledarskap. Anna har gedigen erfarenhet som ledare och rådgivare inom marknadskommunikation, corporate communications och sociala medier. Hennes bredd utgör en styrka för YouMe Agency och Diplomat Communications i vår fortsatta utveckling som en av Sveriges ledande kommunikationsrådgivare, säger Diplomat-gruppens vd Oscar Hyléen, i ett pressmeddelande.

Anna Olsson säger:

– Jag har följt YouMe Agencys och Diplomats utveckling och gillar deras ambition att integrera marknadskommunikation och samhällsdialog, både strategiskt och operativt. Jag har mitt hjärta inom pr och är som bäst när jag har helhetsperspektivet och jobbar med projekt parallellt i flera kanaler. På YouMe Agency finns de förutsättningarna.

YouMe Agency startades av Diplomat Communications 2010.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.