Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon blir reklamansvarig för NK

Publicerad: 16 april 2013, 12:33

Karin Svensson

Foto: Pressbild/NK.

NK värvar från konkurrenten Åhléns. Karin Svensson blir ny reklam- och kampanjansvarig för det anrika och fashionabla varuhuset efter Karin Högman som flyttat till London. – Det känns väldigt roligt och utmanande, säger hon.


Karin Svensson har arbetat på Åhléns i åtta år, bland annat med exklusiva lanseringar som Emma S och Lady Gaga, strategiska samarbeten med Guldknappen, marknadsföringen för Åhléns City och Åhléns Citymagasin för klubbkunder.

Hon efterträder Karin Högman som flyttat till London.

– Vi är glada över att välkomna Karin Svensson till NK. Karin har lång erfarenhet av att marknadsföra varuhus och att arbeta med starka varumärken. Hon blir en viktig del i arbetet att förvalta och utveckla NK som de internationella modevarumärkenas främsta scen i Sverige, säger Daniel Stipich, marknadschef för NK, i en kommentar.

Karin Svenssons er fram emot sitt nya toppjobb.

– NK är ett starkt varumärke med lång historia som de flesta gar en relation till och delar många av de utmaningar jag har erfarenhet av, säger Karin Svensson.

NK:s reklambyrå är Garbergs.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.