lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon jagas av kronofogden

Publicerad: 13 oktober 2010, 15:09

Mary Lee Sjönell har krono­fogden efter sig. Företaget Made by Copeland har inga utmätningsbara tillgångar: – 2009 var tufft, i år ser det mycket bättre ut, säger hon.

Ämnen i artikeln:

Mary Lee Sjönell

KB

Karl-Johan Byttner


truefalse

Mary Lee Sjönell har skulder hos kronofogden på 40 530 kronor samt till olika leverantörer på totalt 117 100 kronor:
– 2009 var ett extremt tufft år för alla. Inte minst när du är ett litet företag. I år har jag nya produkter som går bra. Jag jobbar stenhårt för att lösa situationen.

Främsta fokus är att erbjuda­ konsulttjänster kring storytelling. Hon erbjuder också karriärcoachning samt rådgivning kring varumärken:
– Jag gör vad jag måste. Drar ned på kostnaderna och förfinar mina tjänster.

Samtidigt verkar det hela gå trögt. Visserligen har Mary Lee Sjönell fått två skulder avregistrerade tidigare i år, samtidigt har nya skulder  tillkommit. Bland annat har Taxi Stockholm, Ryska Posten och Skatte­verket krav på henne. En utredning från den 4 mars visade också att hennes bolag Made by Copeland inte har några utmätningsbara tillgångar:
– Jag försöker lösa det genom att göra ett bra jobb. I början av året var jag bland annat involverad i en think-tank med IKEA. Så det går i rätt riktning i år, säger Mary Lee Sjönell.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev