måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon leder Planning Awards 2017

Publicerad: 20 oktober 2016, 09:13

Annika Rehn Frobell.

Foto: Pressbild

Annika Rehn Frobell på MullenLowe Brindfors leder juryarbetet när Planning Awards anordnas för andra gången.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerKristofer DalinPlanning AwardsPlanner

FT

Fredrik Thambert


I våras arrangerades Planning Awards för första gången i Stockholm. Till nästa år har Annika Rehn Frobell, planning director vid MullenLowe Brindfors, som är juryordförande.
– Det planning bidrar med i kommunikationsutvecklingen blir allt viktigare. Det säkerställer en relevans som ska hålla genom alla de olika sammanhang och kanaler som används, säger Annika Rehn Frobell, som i sin roll som juryordförande kommer att vara ett ansikte utåt för nästa års tävling.

Nytt för nästa år är en ny och utvecklad kategoriindelning, liksom ett mer direkt tävlingsförfarande. Det ska göra det lättare att delta för planners och varumärken de samarbetar med.
– Vi är mycket glada för att Annika åtar sig uppdraget att leda arbetet med att utvärdera och rangordna det senaste och bästa som görs av planners i Sverige. Hon är både kompetent och erfaren och tillhör dem som gör allra mest för att lyfta statusen för den relativt nya yrkesgruppen, vilket även är ett av målen för Planning Awards, säger tävlingens grundare Göran Swahn och Kristofer Dalin i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev