Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon tar över Animero

Publicerad: 20 augusti 2013, 08:29

Josefine Figer.

Josefine Figer blir vd för den digitala produktionsbyrån Animero. Hon har tidigare arbetat som vd på Volvo Merchandise och senior partner på varumärkesbyrån Brandboxer.


Ämnen i artikeln:

Animero

Animero grundades 2001 och arbetar med digital kommunikation och film. Bland kunderna finns Securitas, DUX, Cheapy Bygghandel och Lambertsson.

Den  19 augusti tillträder Josefine Figer som ny vd.

– Josefine  Figer har en bred och djup kunskap kring varumärkeskommunikation och  idag är det oerhört viktigt när man arbetar med film och digital  kommunikation, som tar allt större plats i mediemixen, säger den tidigare vd:n Michael Fogelqvist, som i stället ska fokusera på att  stärka nya och befintliga kundkontakter.

–  Vi har höga ambitioner med vår verksamhet och tittar hela tiden på  möjligheter att stärka vårt erbjudande. Genom Josefines erfarenhet  kommer vi vidare i vår utveckling och kan lyfta kvalitén ytterligare,  fortsätter Michael Fogelqvist.

Animero förstärker även sitt 3D-team med animatören Vilhelm Fredell Han kommer närmast  från egen verksamhet som frilansare och har ett tidigare förflutet på  Red Loop och Framfab.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Animero

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.