Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon tar över Jerlov

Publicerad: 26 januari 2009, 12:36

Maria Norberg ansvarig för Jerlovs pr-avdelning har utsetts till byråns nya vd. Fredrik Jerlov blir istället styrelseordförande och fortsätter jobba på byrån som varumärkesstrateg.


Ämnen i artikeln:

Maria NorbergJerlovFredrik Jerlov

Maria Norberg.

Resume.se har tidigare rapporterat om att Jerlov dragit ner på personal under hösten. Detta efter att byrån tappade kunden Västtrafik. Men den nya vd:n är positiv till 2009.
– Det blev ett negativt resultat ifjol, men nu mår byrån okej. Vi är optimistiska och tror mycket på vårt erbjudande med integrerad kommunikation, säger Maria Norberg.

Maria Norberg tillträdde redan vid årsskiftet, men byråns tidigare vd Fredrik Jerlov har haft semester i början av året. Därför väljer byrån att presentera nya vd:n först idag. Att Maria Norberg, som har en bakgrund inom pr tar över är ingen slump.
– Med framväxten av sociala medier så blir det ännu tydligare att reklam, pr och webb smälter samman.

Har ni fått några nya kunder efter tappet av Västtrafik?
– Vi har fått in klädkedjan Prêt à Porter Group med märkena Pret, Almia och Wico. Dessutom har vi en helt färsk kund som jag tyvärr inte kan avslöja än.

Fredrik Jerlow ersätter Thommy Nilsson som ordförande för byrån. Nilsson som har ett förflutet på Kapp-Ahl och JC blir vice ordförande.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.