Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon tar över Sandberg Trygg

Publicerad: 10 mars 2014, 12:06

33-åriga Louise Danckwardt blir chef för B2B-byrån Sandberg Trygg i Göteborg. Göteborgskontoret består idag av 30-talet medarbetare, vilket innebär att man har fördubblat personalstyrkan under de senaste tre åren.


Ämnen i artikeln:

Sandberg Trygg

Sandberg Trygg har öppnat kontor i både Stockholm- och Öresundsregionen.

Byråns projektledare sedan sju år tillbaka, Louise Danckwardt, tar nu över som byråchef.

–  Det har varit väldigt kul att följa Louise utveckling efter att hon kom  till oss som produktionsledare.  Ger man individer rätt förutsättningar  att växa ger det resultat, säger Henrik Dubois, vd på Sandberg Trygg i en kommentar.

Sandberg  Trygg är en digitalt inriktad B2B-byrå som hjälper globala företag inom  medicinteknik, hälsovård, industri, IT/telekom och juridik .

Louise Danckwardt har erfarenhet av större internationella uppdrag och kunder.

–  De senaste åren har byrån expanderat starkt och nu går vi in i en ny  fas där det är viktigt att skapa en miljö där allas styrkor kommer till  rätta. Att folk får utrymme för kreativitet är viktigt både för  individen och för våra kunder, säger Louise Danckwardt.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Sandberg Trygg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.