Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon tar över Shout

Publicerad: 7 november 2013, 14:20

Melina Aristiadou blir vd på Shout.

Foto: Pressbild.

Shout byter vd. Melina Aristiadou, tidigare marknadschef på Burger King, tar över rodret efter Stefan Gustafsson. Dessutom lanserar byrån ett nytt erbjudande.


Ämnen i artikeln:

Melina AristiadouShout

För mindre än ett år sedan rekryterade Shout Melina Aristiadou som då var marknadschef hos kunden Burger King. Nu blir hon vd för den Göteborgs-baserade byrån.

Samtidigt lanserar de ett nytt erbjudande som de kallar Plug & play. Målet är att kunna arbeta mer snabbrörligt och effektivt tillsammans med kunderna.  
– Det ska bli fantastiskt roligt att leda byrån nu när vi har ett erbjudande som är anpassat efter marknadschefernas vardag. Jag vet ju själv hur svårt det är att få ihop de allt högre kraven på snabba resultat med ständigt begränsade resurser, säger Melina Aristiadou.

Branschen måste lära sig att leva med snabbare förändringar, menar hon. De segdragna processerna är illa lämpade i dagens kommunikationslandskap.
– I dag gäller det att jobba med kortare ledtider och flexiblare processer och det är precis det vårt nya erbjudande går ut på. Hela byrån har fått en nytändning och vi har redan fått bevis för att vi ligger rätt i tiden.

En skillnad gentemot det traditionella arbetssättet är att kunderna kommer att involveras mycket mer i processen.  
– Marknadschefen kommer att vara väldigt delaktiga och vara med från start med ett antal olika avstämningspunkter längs vägen. Det är inte som det traditionella förfarandet där byrån får en brief som man sedan jobbar med i några veckor och återkommer med, säger hon.

Den senaste tiden har Shout vunnit uppdrag för Continental Däck, Grolls och Redbergslids IK.

Stefan Gustafsson lämnar vd-posten, men stannar på byrån och kommer att fokusera på new business.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Melina AristiadouShout

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.