Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hon värvar sin son

Publicerad: 28 mars 2011, 09:04

RM-byrån Kaplan har anställt grundaren Marianna Kaplans son Johan Nordenström för att leda deras affärsutvecklingsenhet. Han har tidigare arbetat på den amerikanska investmentbanken Merrill Lynch i London (numer BofA Merrill Lynch).


Ämnen i artikeln:

Kaplan

Marianne Kaplan. Foto: Björn Elgstrand.

Johan Nordenström har även en bakgrund från riskkapitalfonderna Adams Street Partners och CapMan. Nu har han alltså anslutit till Kaplan för att leda deras affärsutvecklingsenhet.

– Jag har engagerat mig i företaget på styrelsenivå i flera år nu, men ser mycket fram emot att jobba mer operativt och att tillsammans med övriga medarbetare utveckla Kaplan RM vidare, säger Johan Nordenström i ett pressmeddelande.

Marianne Kaplan, arbetande styrelseordförande:

– Kaplan RM fortsätter sätta fokus på tillväxt och på att befästa platsen som en av Sveriges största och ledande RM och lojalitetskonsulter. För att göra detta krävs det ständigt nya infallsvinklar, något som jag är övertygad om att Johan (Nordenström) kan bidra med, säger hon i ett pressmeddelande.

Rm-byrån Marianne Kaplan AB arbetar med relationsmarknadsföring, med expertis inom kundklubbsutvecklande.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Kaplan

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.