Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Honesty lämnar Södermalm för Epicenter

Publicerad: 31 januari 2017, 12:11

Det har festats hos Honesty.

Efter några år i spektakulära lokaler på östra Södermalm flyttar Honesty in på Epicenter i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Ola AhlvarssonReklambyråerHonestyWalter Naeslund

Honesty grundades 2009 av Walter Naeslund. Några år senare flyttade byrån till större lokaler med högt i tak vid Barnängen på Södermalm. Här har de anordnat flera spektakulra branschfester och täckt ena väggen med grafitti. Men nu har de bestämt för att flytta till innovationshuben Epicenter. Här delar de entré med bland annat MullenLowe Brindfors.
– Alla som varit på vårt kontor på Söder förstår att det är svårt att lämna det, men vi är sugna på ett mer centralt läge och älskar både energin och människorna på Epicenter. Vi jobbar idag ännu närmre våra kunder än tidigare och Epicenter erbjuder en mycket mer effektiv miljö för samarbete mellan våra kunder, våra anställda och vårt produktionsteam, säger Walter Naeslund i en kommentar.

Spelar ekonomi in i flytten?
– Epicenter ett mycket mer centralt läge vilket givetvis kostar mer, men samtidigt får vi många andra värden.Totalt sett tror vi att det här kommer det här bli ett stort lyft för både oss och våra kunder.

Flyttlasset går i mars månad.
– Vi har pratat om det här ett tag och det känns superbra att Honesty nu äntligen kan flytta hela verksamheten till Epicenter. Både Walter och resten av Honesty är den typen av innovativa och utmanande människor som bidrar till Epicenters kultur, kommenterar Ola Ahlvarsson på Epicenter.

Under det senast tillgängliga räkenskapsåret 2014/15 omsatte Honesty 44 miljoner kronor och gjorde ett rörelseresultat på 10 miljoner. Medeltalet anställda var 23 personer.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.