Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Honesty värvar från Sagan om Ringen

Publicerad: 28 oktober 2011, 09:42

Honesty värvar en ny film-chef. Jens-Peter Sjöberg, som jobbat med storfilmer som Harry Potter och Sagan om Ringen blir ansvarig för film-delen på reklambyrån. – Jag vill vara med och lyfta filmdelen till nästa nivå, säger han i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

HonestyWalter Naeslund

Jens-Peter Sjögren och Walter Naeslund.

– Vi vill ha kortast möjliga väg från idé till prototyp och produktion och vill klara av att skapa både skisser och färdiga produktioner så nära våra kreatörer som möjligt. Idéer får extra liv när det är snabbt, lätt och lustfyllt att skapa. Jens Peter är inte bara en äkta entreprenörssjäl, utan också en magiker när det gäller film som därmed breddar vår verktygslåda rejält, säger Walter Naeslund, vd och grundare av Honesty.

Jens-Peter Sjöberg  var en av grundarna bakom bolagen Syndicate och Swiss som är inriktade på postproduktion och visual effects. 
Han är kanske dock kändast för effekter och postproduktion med film och specialeffekter. Han har jobbat med detta på bland annat filmerna  Sagan om Ringen och Harry Potter , men har också ett hundratal reklamfilmsproduktioner i bagaget.

– Jag imponeras av hur Honesty kopplar skarp analys och strategi till kreativ magi. Det är den kopplingen som skapar resultat i andra änden och det riktigt kliar i fingrarna att vara med och lyfta filmdelen till nästa nivå, säger Jens-Peter Sjöberg i en kommentar.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

HonestyWalter Naeslund

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.