Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Honestys mångmiljonvinst

Publicerad: 13 december 2011, 14:36

Honestys vd Walter Naeslund.

Honesty förbättrade såväl omsättning som resultat ordentligt under byråns andra verksamhetsår. Rörelseresultatet uppgick till drygt nio miljoner kronor.


Årsredovisningen gäller för perioden 1 juli 2010 till 30 juni 2011.  Under året ökade Honesty sin omsättning till 25 383 000 kronor, att  jämföra med de nästan fyra miljonerna som man redovisade året innan.  Rörelseresultatet uppgick till 9 130 000 kronor.
–  Vi har jobbat hårt  och haft kul. Men vi har också en filosofi som går  ut på att vara  effektiva med allas resurser. Vi försöker genomföra och  testa saker  istället för att lägga en massa mötestid på att snacka om  hur det skulle  vara att genomföra dem. Vi strävar hela tiden efter  kortast möjliga väg  från idé till prototyp och färdig produkt. Det är  en modell där alla  vinner, inte minst eftersom vi och våra kunder får  den snabbrörlighet  som internetsamhället kräver, säger Honestys vd Walter Naeslund.

I förvaltningsberättelsen lyfts bland annat lanseringen av Honesty  Design fram, där man även knutit till sig kunderna Axfood och Thalins.

Man nämner också att man inlett det nya året med ett nytt samarbete med H&M.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.