Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Hoppas vi bryter trenden"

Publicerad: 18 januari 2011, 12:16

Sista inlämningsdagen till Guldägget är på fredag. Runt 400 bidrag är redan klara – och Komm hoppas nu kunna slå fjolårets notering på runt 1000. – Jag hoppas att vi bryter den negativa trenden och får in fler bidrag i år, säger guldäggsgeneralen Maja Siösteen.


Ämnen i artikeln:

Maja SiösteenKommGuldägget

Maja Siösteen på Komm. Foto: Pressbild.

De senaste fyra åren har kurvan pekat nedåt när det gäller antalet inskickade bidrag till Guldägget. I fjol tog Komm emot runt 1000 bidrag, men nu hoppas de att siffran ska stiga i år.

– 2010 var ett bra år, så jag hoppas att vi får in lika många eller ännu fler bidrag, säger Maja Siösteen.

Sedan den 10 december har det gått att skicka in kampanjer för bedömning, men det är först nu som det på allvar börjar trilla inte, berättar Maja Siösteen. Enligt henne följer det mönstret från tidigare år.

Att alla skulle lyckas hinna skicka in innan fredagen ser hon dock som uteslutet.

– Det är redan många som har frågat om dispens, så vi räknar med att få in bidrag i nästa vecka också, säger Maja Siösteen.

Komm har satt en förseningsavgift på 1000 kronor per dag för de byråer som skickar in sent. Enligt guldäggsgeneralen är dock detta inget större bekymmer för dem som inte kommer lyckas lämna i tid.

– Vi bjuder på lördag och söndag, och det tycker de är schyst, säger Maja Siösteen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.